Musikalsk ledelse

Lars Colding WolfLars Colding Wolf debuterede som cembalist i 2002 efter studier hos prof. Lars Ulrik Mortensen. Han er uddannet på konservatorierne i Aalborg, Odense og Malmö i såvel orgel som cembalo. Wolf har siden 1998 været organist ved Sct. Catharinæ kirke i Hjørring. Desuden har han siden 1997 undervist på flere danske konservatorier – i dag primært Det Jyske Musikkonservatorium.

LCW har som leder af det prof. barokorkester Ensemble Zimmermann og Det Jyske Vokalensemble, som konservatorielærer i orgel og cembalo og som solist gjort sig gældende indenfor tidlig musik. Som dirigent har han med sine ensembler bl.a. opført Bachs Johannespassion, Händels Messias, Purcells King Arthur og talrige kantater og koncerter fra barokkens skatkammer.

På cd kan man høre LCW på det historiske orgel i Børglumkloster Kirke, og med blokfløjtenisten Nikolaj Ronimus har han indspillet Bachs 6 sonater for violin og cembalo i egne transskriptioner. I 2014 udkom en række værker fra Dübensamlingen med Ensemble Zimmermann.